Benro S6 Pro Fluid Video Head1 CAPETE FLUIDE & PICIOARE

Benro S6 Pro Fluid Video Head

S6PRO

(1)

BENRO Industries Ltd .

In stoc

Pret vechi: 185 €
Pret Euro (Pret fara tva): 166 €
Pret Lei (Pret fara tva): 797 Lei
948 Lei

Benro S6 Pro Fluid Video Head este un cap fluid ce dispune de o bază flat base de 65 mm cu o gaură filetată de 3/8 "-16. S6 Pro poate fi deplasat eficient între trepiede și slidere compatibile, jib-uri, monopiede și alte angrenaje de suport. Suportă o greutate de pana in 6 kg și ofera 5+0 trepte de contrabalans și panoramare si înclinare continuă. Există, de asemenea, blocaje independente pentru panoramare și înclinare.

Unele părți ale capului sunt confecționate din magneziu și alte părți din aluminiu. Practic întregul cap, inclusiv butoanele sale, este confecționat dintr-un metal robust, dar ușor. Este inclusă o bară de panorama care poate fi atașată la un adaptor tip rozetă din partea stângă sau dreaptă a capului, pentru utilizatorii stângaci sau dreptaci. O placă pentru cameră este inclusă si poate fi reglată înainte / înapoi pentru a vă permite să găsiți echilibrul optim pentru camera dvs.. O blocare de siguranță pe plăcuță asigură că, odată montată, placa nu va aluneca dacă o mutați în ambele direcții. Două șuruburi ale camerei sunt furnizate - 1/4"-20 și 3/8"-16 - care pot fi stocate sub placuta camerei de pe cap, în sloturi dedicate. Pentru fixarea accesoriilor, există o gaură filetată de 1/4"-20 pe fiecare parte a capului pe care puteți asigura brațele articulate.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, benrousa.com. Pentru reviews utilizatori din lumea intreaga click pe linkul urmator bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui produs:

GENERAL
Sarcina maxima sustinuta 6 kg
Montura cap Flat base cu capsula nivelatoare fluida integrata
Placuta Camera Sliding Balance Plate
Anvergura Tilt (inclinare) De la -75° la +90°
Anvergura Pan (rotatie) 360°
Boloboc Da, iluminat
Inaltime 10 cm
Montura camerei 1 x 1/4"-20 Male; 1 x 3/8"-16 Male
Incuietoare de siguranta Da
Montura la baza 3/8"-16 Female
Material Aluminiu, Magneziu
Contrabalans 5 trepte, plus 0
Montura accesorii 2 x filete 1/4"-20 Female
Diametru baza 65 mm
Greutate 1.63 kg

Benro S6Pro Fluid Video Head; placuta quick release pentru S6Pro; 1 x surub 1/4"-20; 1 x surub 3/8"-16; 1 x maner pentru panoramare; Garantie 24 luni

Produse din aceeasi categorie