Benro S8 Pro Fluid Video Head ( 8 Kg payload )1 CAPETE FLUIDE & PICIOARE

Benro S8 Pro Fluid Video Head ( 8 Kg payload )

S8PRO

(1)

BENRO Industries Ltd .

In stoc

Pret Euro (Pret fara tva): 192 €
Pret Lei (Pret fara tva): 922 Lei
1,097 Lei

Benro S8 Pro Fluid Video Head este un cap video fluid versatil ce sustine o greutate maxima de până in 8 kg. Dispunând de o bază flat base de 75 mm cu o gaură filetată de 3/8"-16, poate fi mutat eficient între trepiede și slidere compatibile, butoane, monopiede și alte angrenaje de suport, S8Pro oferă 7 + 0 trepte de contrabalans reglabile prin intermediul unui buton în lateral. Un alt buton din partea opusă asigură controlul pentru panoramare si înclinare continuă. Există, de asemenea, blocaje independente pentru pan și înclinare. Intervalul de înclinare este de + 90 / -75°, iar intervalul de panoramare este complet, de 360​°.

Unele părți ale capului sunt confecționate din magneziu și alte părți din aluminiu. Practic întregul cap, inclusiv butoanele sale, este confecționat dintr-un metal robust, dar ușor. Este inclusă o bară de panorama care poate fi atașată la un adaptor tip rozetă din partea stângă sau dreaptă a capului, pentru utilizatorii stângaci sau dreptaci. O placă pentru cameră este inclusă si poate fi reglată înainte / înapoi pentru a vă permite să găsiți echilibrul optim pentru camera dvs.. O blocare de siguranță pe plăcuță asigură că, odată montată, placa nu va aluneca dacă o mutați în ambele direcții. Două șuruburi ale camerei sunt furnizate - 1/4"-20 și 3/8"-16 - care pot fi stocate sub placuta camerei de pe cap, în sloturi dedicate. Pentru fixarea accesoriilor, există o gaură filetată de 3/8"-20 pe fiecare parte a capului pe care puteți asigura brațele articulate.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, benrousa.com. Pentru reviews utilizatori din lumea intreaga click pe linkul urmator bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui produs:

GENERAL
Sarcina maxima sustinuta 8 kg
Montura cap Flat base cu capsula nivelatoare fluida integrata
Placuta Camera Sliding Balance Plate
Anvergura Tilt (inclinare) De la -75° la +90°
Anvergura Pan (rotatie) 360°
Boloboc Da, iluminat
Inaltime 10 cm
Montura camerei 1 x 1/4"-20 Male; 1 x 3/8"-16 Male
Incuietoare de siguranta Da
Montura la baza 3/8"-16 Female
Material Aluminiu, Magneziu
Contrabalans 7 trepte, plus 0
Montura accesorii 2 x filete 1/4"-20 Female
Diametru baza 75 mm
Greutate 2.45 kg

Benro S8Pro Fluid Video Head; placuta quick release pentru S8Pro; 1 x surub 1/4"-20; 1 x surub 3/8"-16; 1 x maner pentru panoramare; Garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie