Benro Aero 4 Pro Aluminium Single Tube Tripod Flip Lock 3 Section A2573FS4PRO1 KITURI TREPIEDE VIDEO

Benro Aero 4 Pro Aluminium Single Tube Tripod Flip Lock 3 Section A2573FS4PRO

A2573FS4PRO

(1)

BENRO Industries Ltd .

Stoc epuizat

Pret vechi: 235 €
Pret Euro (Pret fara tva): 153 €
Pret Lei (Pret fara tva): 734 Lei
873 Lei

Benro Aero 4 Pro Aluminium Single Tube Tripod Flip Lock 3 Section A2573FS4PRO este un kit format dintr-un cap video S4 PRO( noul model care inlocuieste popularul caf fluid S4 ) combinat cu picioare de trepied din aluminiu A2573F cu un singur tub cu blocare pentru picioare . Trepiedul video se ridica pana la inaltimea maxima de 178 cm , este ultraportabil avand o inaltime strans de doar 54 cm si este ideal pentru camerele cu greutate pana in 4Kg .

S4 PRO este un cap fluid, compact, ideal pentru configurarea camerelor mirrorless și DSLR cu o greutate de până la 4 kg. Dispunând de o bază flat base de 60 mm cu un orificiu filetat de 3/8"-16, poate fi utilizat cu trepiede flat base de 60 mm si trepiede cu adaptoare de flat base. În același timp, datorită bazei flat base, poate fi montat pe slidere, jib-uri, monopiede și alte angrenaje de suport. Poate fi mutat eficient între aceste angrenaje. S4 Pro este setat nativ la o treapta de contrabalans. La apăsarea unui buton de pe partea laterală a capului, se adaugă o treapta suplimentara, ajungandu-se la un total de 2 trepte. Lângă acel buton este un comutator de eliberare care va duce înapoi cu o treapta. Nu există o setare zero. Capul dispune de panoramă fixă ​​și tilt drag și are blocaje independente pentru panoramare și înclinare. Intervalul de înclinare este de + 90 / -75°, iar intervalul de panoramare este complet, de 360​​°. Unele părți ale capului sunt confecționate din magneziu și alte părți din aluminiu. Practic întregul cap, inclusiv butoanele sale, este confecționat dintr-un metal robust, dar ușor. Este inclusă o bară de panorama care poate fi atașată la un adaptor tip rozetă din partea stângă sau dreaptă a capului, pentru utilizatorii stângaci sau dreptaci. O placă pentru cameră este inclusă si poate fi reglată înainte / înapoi pentru a vă permite să găsiți echilibrul optim pentru camera dvs.. O blocare de siguranță pe plăcuță asigură că, odată montată, placa nu va aluneca dacă o mutați în ambele direcții. Două șuruburi ale camerei sunt furnizate - 1/4"-20 și 3/8"-16 - care pot fi stocate sub placuta camerei de pe cap, în sloturi dedicate. Pentru fixarea accesoriilor, există o gaură filetată de 1/4"-20 pe fiecare parte a capului pe care puteți asigura brațele articulate.

Picioarele A2573F din aliaj de aluminiu sunt completate cu componente din aliaj de magneziu turnat pentru un suport robust al camerei. Pentru o masura suplimentara de flexibilitate, picioarele trepiedului Benro pot fi blocate independent in trei unghiuri diferite pentru a permite fotografierea sau filmarea in sferturi inghesuite, pe terenuri neregulate sau la nivelul solului. Este echipat cu o gama de picioare de cauciuc insurubate sau picioare cu varf din otel inoxidabil. Un buton de inchidere a coloanei centrale in stil wingnut permite ajustarea sigura si intuitiva a inaltimii din mers. Un carlig situat pe partea inferioara a coloanei centrale va permite sa atarnati o greutate suplimentara pentru o stabilitate crescuta.

Informatii suplimentare la producator: benrousa.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Benro Aero 4 Pro

SISTEM TREPIED A2573F
Material Aluminiu
Tipul de blocare a picioarelor Flip Lock
Sectiuni 3
Independent Leg Spread 3 stopuri
Tip montura 65mm flat base cu filet 3/8-16
Sarcina maxima sustinuta 6 kg
Inaltimea minima 43 cm
Inaltimea maxima Coloana centrala extinsa: 178.5 cm
Coloana centrala stransa: 160.56 cm
Lungime strans 80.5 cm
Lungime strans pentru transport 48 cm
Greutate 3.2 kg
CAP S4 PRO
Sarcina maxima sustinuta 4 kg
Montura cap Flat base cu capsula nivelatoare fluida integrata
Placuta Camera Sliding Balance Plate
Anvergura Tilt (inclinare) De la -75° la +90°
Anvergura Pan (rotatie) 360°
Boloboc Da, ne-iluminat
Inaltime 10 cm
Montura camerei 1 x 1/4"-20 Male; 1 x 3/8"-16 Male
Incuietoare de siguranta Da
Montura la baza 3/8"-16 Female
Material Aluminiu, Magneziu
Contrabalans 2 trepte
Montura accesorii 2 x filete 1/4"-20 Female
Diametru baza 60 mm
Greutate 1.09 kg

Cap Benro S4; picioare din aliaj de aluminiu; 3 x picioare cu tepi din otel inoxidabil; carcasa si curea Deluxe; garantie 12 luni

Produse din aceeasi categorie