Benro TSL08AN00 Slim Aluminum-Alloy Tripod with Ball Head1 KITURI TREPIEDE VIDEO

Benro TSL08AN00 Slim Aluminum-Alloy Tripod with Ball Head

TSL08AN00

(0)

BENRO Industries Ltd .

In stoc

Pret Euro (Pret fara tva): 61 €
Pret Lei (Pret fara tva): 293 Lei
349 Lei

Benro TSL08AN00 este un trepied din aliaj de aluminiu ce suportă o greutate de până la 4 kg și include un cap ball head de tip Arca, cu o plăcuță quick release. Conceput pentru a economisi spațiu în timpul depozitării și transportului, trepiedul măsoară 51 cm lungime și 8 cm lățime atunci când este pliat. Picioarele sale cu 4 secțiuni prezintă fiecare o deschidere independentă, un blocaj unghiular în 3 poziții, încuietori răsucite la jumătate de rotație pentru o desfășurare rapidă și un picior de cauciuc pentru a spori stabilitatea pe o mare varietate de suprafețe. Împreună, cele trei picioare pot fi extinse și desfacute pentru a ridica trepiedul de la o înălțime minimă de 40 cm, la o înălțime maximă de 123 cm sau 146.4 cm cand coloana centrală este complet ridicată.

Camerele, obiectivele sau optica sport care sunt compatibile cu o montură de 1/4"-20 pot fi conectate la plăcuța quick release inclusă. Plăcuța poate fi atașată sau scoasă din clema integrată de tip Arca situată în partea de sus a articulației sferice a capului prin strângerea sau slăbirea butonului de blocare a clemei, în timp ce partea superioară a plăcii are o platformă cauciucată, antiderapantă, iar șuruburile duble de fixare sunt prevăzute de-a lungul părții inferioare. Aceste șuruburi de fixare ajută să împiedicați alunecarea rapidă a plăcuței de eliberare rapidă și a camerei atașate atunci când clema pe care este plasată este deschisă.

Slăbind butonul principal de blocare al capului ball head, articulația cu bilă și soclu a capului poate fi rapid rotită, înclinată, complet înclinată sau readusă în poziția verticală. În plus, butonul principal de blocare controlează capacitatea de a roti capul la 360°. Pentru o versatilitate sporită, coloana centrală a trepiedului este reversibilă, facilitând fotografierea cu unghi mic în care o cameră atașată este poziționată printre picioarele trepiedului și nu pe trepied.

Pentru depozitare și transport este un saculet din nailon cu un cordon pentru legare.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui trepied:

GENERAL
Sarcina maxima sustinuta 4 kg
Inaltime maxima de lucru 146.3 cm
Înălțimea maximă cu coloana retrasă 123 cm
Înălțimea minimă 40 cm
Greutate 1.2 kg
Lungime strans pentru transport 51 cm
Material Aluminiu
Numar sectiuni 4 sectiuni

1 x trepied aluminiu; 1 x cap trepied N00; placuta PU30; saculet de transport; Garantie 24 luni

Produse din aceeasi categorie