REste destul de ok,foarte simplu de utilizat,de fapt chestia asta chiar m-a deconcertat prima oara pentru ca ma asteptam ca o sa fie nevoie sa fac o gramada de setari,dar zici ca este pentru copii. Este bine fabricat, monitorul este de calitate si carcasa foarte solida dar nu grea,sunt si chestii care nu imi plac:prima ca simurile de Europa vor merge deabia din August, pana atunci producatorul da in cutie un modem gratis in care sa pui simul si merge bine si acolo,dar pierzi intrarea de USB pentru cine are nevoie eu am doar HDMI si a doua chestie enervanta este ca nu poti seta frameurile adica degeaba i-am dat 1080p pe iesire pentru ca pe youtube tot 720 a intrat. Yololiv spun ca lucreaza la update de firmware disponibil in curand. Altfel este foarte usor de operat si prin cloudul lor poti sa dai simultan ( gratis) pe 3 platforme simultan,eu am probat pe FB si Youtube simultan si merge fara probleme. O chestie interesanta ca SD cardul poate inregistra feedul care pleaca spre internet ca martor dar in acelasi timp are dubla functionalitate , poti sa inregistrezi ceva si sa il folosesti ca playout adica ca sursa, mi sa parut demn de mentionat.


Data : 22-06-2020


dan

Am înțeles că nu sunt prea grozave, că se blochează, că mai apare fenomenul de freeze. As fi vrut și eu să îmi iau, dar părerile sunt împărțite.


Data : 15-06-2020


TakacsCe idee minunata, un encoder-mixer-recorder compact excelent pentru teren sau studio!


Data : 31-05-2020


DamianAdio Atem Mini Pro + Ninja V + LiveU Solo . Mixer cu monitor si recorder incorporat! Fnisare de inalta clasa , monitor foarte calitativ, baterie interna cu autonomie ok si alimentare USB-C . Recomand!


Data : 29-05-2020Adauga comentarii